Julen på World of Riccardo har börjat! Välkommen att förgylla din december med julfika hos oss- vi har nämligen satt en liten twist av jul på utvalda produkter. Varför inte avnjuta vår populära saffran- och honungsglass tillsammans med en magisk tomtelatte? Eller beställa en glasstårta för avhämtning till adventsfikat hemma? Du vet väl att vi har flera sorters glasstårtor att erbjuda, däribland vår lekfulla jultårta och vår mycket efterfrågade nyårstårta.

Besök vår webshop https://www.riccardo.se/bestall-glass/.

Givetvis har vi det extra luftigt bland våra sittplatser inomhus för er trygghet på Möllegård. Visste du däremot att vi även har platser att erbjuda utomhus med filtar och infraröd värme? Det kan vara riktigt mysigt faktiskt tillsammans (på avstånd) med nära och kära . Dessutom går det alltid bra att be om take away- kanske ta en promenad i naturreservatet intill med en glass och kaffe i handen? Här finns massvis med möjligheter trots pandemin- välkommen till oss på World of Riccardo.

PS. När du ändå är på besök- passa på att köpa julklappar till familj och vänner! Vi har presentkorgar i olika storlekar. Plocka ihop själv bland våra produkter eller köp färdig korg, toppa gärna med ett presentkort på glass!