Vi söker personal för säsongen 2024!

Cafébiträde

Till Halmstad, Torekov och Kungsbacka.

Vi söker personal till våra glasscaféer på Möllegård, Torekov och Kungsbacka. Vi söker dig som är minst 17 år fyllda (och äldre). Du vill arbeta både helg- och vardagar under våren men gärna också mycket under sommaren. 

Vem är du?

Du tycker om att träffa nya människor och ge dem bästa möjliga serviceupplevelse! Du är glad, trevlig och lägger stor vikt vid gott bemötande. Du är stresstålig och kan snabbt anpassa ditt arbetstempo utan att det tummar på servicen. Du är inte rädd för att hugga i, har lätt för att samarbeta och tycker det är en självklarhet att hjälpa dina kollegor.

Arbetsuppgifter

Servering av glass och lättare måltider, beredning av olika sorters kaffe och drycker, kassahantering, diskning samt städning.

Har du erfarenhet av liknande yrken och/eller arbetsuppgifter så är det meriterande.

Övrigt

Behovsanställning. Arbetet är väderberoende vilket innebär att vi söker dig som är flexibel över att schemat kan ändras med kort varsel. Eftersom sommaren är den tiden på året som vi har som mest att göra förväntar vi oss att du vill arbeta mycket under sommaren och inte kommer begära semesterledighet.  Vi vill upplysa sökande att det innebär att vi jobbar ”när alla andra ligger på stranden” en varm sommardag.

PS: Vi söker ej personal till vår butik på Fredsgatan, Halmstad. 

Ansökan

Rekrytering sker löpande så skicka ditt CV redan idag!

riccardo@mollegard.se