Sprid glassglädje tillsammans med oss! 

2 tjänster

Vi söker dig som är 20-25 årsåldern (eller äldre). Du förstår att arbetet är säsongsbetonat och vill arbeta mycket under våren och sommaren eftersom våra glassfantaster konsumerar som mest glass då!

Vem är du?

Du har passion för glass av god kvalitet och förstår att småskalig producerad glass är ett hantverk. Du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter och är noggrann och arbetar metodiskt. Du är stresstålig, effektiv och gillar att arbeta fysiskt. Att vara noga med hygienen och hålla rent när du jobbar är en självklarhet för dig. Du är inte rädd för att hugga i, har lätt för att samarbeta och tycker om att hjälpa dina kollegor. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att producera italiensk gelato från grunden enligt äkta italienska recept. Du kommer även att göra glasstårtor. Du kommer ansvara för att hålla produktionslokalen ren, så du är medveten om att viss städning ingår.

Har du erfarenhet av liknande yrken och/eller arbetsuppgifter så är det meriterande.

Övrigt

Eftersom sommaren är den tiden på året som vi har som mest att göra förväntar vi oss att du vill arbeta mycket under sommaren och inte kommer begära semesterledigt.  Vi vill upplysa sökande att det innebär att vi jobbar ”när alla andra ligger på stranden” en varm sommardag. 

Anställningsform: 

Behovsanställning, ca 40 tim/v under högsäsong

Ansökan

Rekrytering sker löpande så skicka ditt CV redan idag!

Maila din ansökan till: riccardo@mollegard.se